Gezondheid en veiligheid

Monaghan Mushrooms is zet zich in  voor het waarborgen van de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van zijn medewerkers, bezoekers en aannemers door het verstrekken en handhaven van een veilige en gezonde werkplek. 

Door middel van een proactief, meetbaar en constructief veiligheid management programma zorgen wij ervoor dat medewerkers en aannemers zijn voorzien van veilige toegang/uitgang, veilige werksystemen, veilige werklocaties en machines en een veilig en competent personeelsbestand, zoals vereist door de wetgeving en de industriële praktijkregels. Wij streven ernaar om ongevallen en werk gerelateerde gezondheidsproblemen te voorkomen en te zorgen voor een adequate controle van de gezondheids- en veiligheidsrisico’s die voortvloeien uit onze werkzaamheden. Om dit te ondersteunen bieden wij bekwame leiding en training aan iedere medewerker.

Bewijs van de toewijding en de inzet van onze medewerkers bij Monaghan Mushrooms zijn bekroond met zowel RoSPA als NISO awards. Deze awards zijn gericht op de erkenning van Arbo prestaties. 

Onze Awards

ROSPA

In 2014 ontving Monaghan Mushrooms twee RoSPA Awards; een Gouden RoSPA voor de locatie Fenton Barns in Schotland en een Zilveren RoSPA Award voor de locatie Langford in Engeland.

De RoSPA Awards Scheme beloont inzet voor ongevallenpreventie en veiligheids management systemen, met inbegrip van werkwijzen op het gebied van leiderschap en betrokkenheid van medewerkers. De awards worden uitgereikt aan bedrijven die een hoog prestatieniveau onderschrijven door goede management systemen die consistente verbeteringen leveren en die toewerken naar een niveau van excellentie in gezondheid en veiligheid.

gold award 2014 (3)           RoSPA silver award 2014

NISO

De NISO Award is een externe erkenning van de All Ireland Safety Award. Monaghan Mushrooms kreeg een “Eervolle vermelding” voor hun benadering van gezondheid en veiligheid op het werk en voor het aantonen van een positieve en proactieve veiligheidscultuur binnen het bedrijf. 

Monaghan Mushrooms blijft  de gezondheid en veiligheid verbeteren in de hele groep door het motiveren van medewerkers en het bevorderen van een cultuur van uitmuntendheid in gezondheid en veiligheid op de werkplek.