Verpakking

Verpakking

Gepassioneerd over kwaliteit

Na de oogst worden de champignons voorbereid voor de verkoop aan onze klanten. Er zijn verschillende normen waaraan we tijdens het verpakkingsproces aan moeten voldoen om de kwaliteit van de champignons te kunnen garanderen. Als verticaal geïntegreerd bedrijf, kunnen onze systemen ieder bakje champignons terug traceren naar de kwekerij en degene die ze geplukt heeft.

Al onze voorbereidings- en verpakkingsactiviteiten liggen dicht bij elkaar op dezelfde locatie, om de tijd tussen de oogst en de levering van het verpakte product aan de klant te helpen minimaliseren. We hebben geïnvesteerd in moderne verpakkingsfaciliteiten, waardoor we de temperaturen kunnen reguleren om de versheid te optimaliseren. maximaliseren.

Als de producten door de kwekerij aangeleverd zijn, worden ze gesorteerd om ervoor te zorgen dat ze in overeenstemming zijn met de eisen van de klant. De champignons worden vervolgens naar de productlijn verplaatst voor verpakking. Eenmaal verpakt, worden de champignons geladen in koelwagens voor levering aan de depots van klanten of direct aan de winkels.  

Moderne faciliteiten

Alle bovenstaande activiteiten worden uitgevoerd in een temperatuur gecontroleerde omgeving om optimale versheid van het product voor de klant te garanderen. Er zijn tal van inspecties en kwaliteitscontroles die tijdens deze processen door onze kwaliteitsprofessionals worden uitgevoerd.

Wij bieden een aantal verschillende verpakkingsoplossingen aan, zoals omwikkelen met folie, folie aan de bovenkant van het bakje en zakken. Wij bieden onze klanten een veelheid van producten aan die kan worden afgestemd op hun specificaties, zoals hele of gesneden champignons. Wij houden ons doorlopend bezig met het verbeteren van onze verpakkingen om ervoor te zorgen dat onze klanten de meest innovatieve verpakkingen aangeboden krijgen.