Verkoop & Marketing

Verkoop & Marketing

Efficiënte en effectieve klantondersteuning

Wij willen de beste service aan onze klanten leveren. Onze verkoopteams over de hele wereld geven onze klanten de beste technische ondersteuning met een professionele, vriendelijke benadering. We werken hard om ervoor te zorgen dat de bestellingen van onze klanten in zijn geheel en op tijd geleverd worden, met een kwalitatief hoogwaardig product. 

De champignon categorie beheren

Wij werken nauw samen met onze klanten om hen te helpen met het beheren van de champignon categorie op al onze locaties. Door de consument goed te begrijpen, zijn wij in staat om onze klanten beter te bedienen. Onze marktanalisten gebruiken verkoop- en gebruiksgegevens van verschillende bronnen om een beter begrip te krijgen van de consument. Dit stelt ons in staat om onze klanten regelmatig te voorzien van verkoopverslagen, gecombineerd met deskundige inzichten over consumentengedrag.  

Door het begrijpen van de consument, kunnen we nieuwe producten op de markt brengen en werken aan echte innovatie voor onze klanten. Wij vinden productontwikkeling en innovatie in de champignon categorie belangrijk. Van het verbeteren van  verpakking tot aan de kwaliteit van champignons, al onze beslissingen worden genomen op basis van inzichten van de consument en kwantitatief onderzoek.

We willen de wereld graag vertellen over de smaak en de voordelen voor de gezondheid van champignons en blijven zoeken naar nieuwe champignon fans door middel van digitale en sociale media.