Onderzoek & Ontwikkeling

Onderzoek & Ontwikkeling

Commercieel gedreven, gebaseerd op onderzoek

We kunnen altijd beter worden.  We willen graag commercieel gedreven, op basis van onderzoek onderlegde innovatie aan onze klanten aanbieden. Met de lancering van onze Research & Development afdeling in 2007, hebben we ons toegelegd op verbetering en identificatie van interessante nieuwe processen, diensten, concepten en producten. 

Ons onderzoeksprogramma

Ons doel is om een internationaal onderzoeksnetwerk op te zetten, dat ons zal helpen om champignons beter te begrijpen. Door samen te werken met universiteiten en onderzoeksinstituten, hopen we een bijdrage te leveren aan de groei van de wereldmarkt, wat niet alleen ons, maar ook onze klanten vooruit kan helpen.  

Van de kwekerij tot op het bord, onze onderzoeksprogramma’s omvatten elk aspect van de voedselvoorzieningsketen en meer. 

COMPOST, DEKAARDE EN MICROBIOLOGISCH ONDERZOEKSPROGRAMMA 

Via dit programma willen we de grondstoffen voor de productie van hoogwaardige champignoncompost en dekaarde beter begrijpen. We willen de belangrijkste factoren voor het compost- en groeiproces onderbouwen en het potentieel van champignoncompost onderzoeken voor andere toepassingen. 

VOEDSELWETENSCHAP EN TECHNOLOGISCH ONDERZOEKSPROGRAMMA

Dit onderzoeksprogramma helpt ons om de factoren die de productie van verschillende soorten champignons beïnvloeden beter te begrijpen en te beheersen.

We onderzoeken de champignonkwaliteit en introduceren nieuwe verpakkingssystemen die duurzamer zijn en de houdbaarheid van het product verhogen.

We werken ook aan de verbetering van de nutritionele en sensorische kwaliteit van champignons, waardoor ze gezonder en smakelijker worden voor de consument.