Wat doen wij

Wij zijn een verticaal geïntegreerd landbouwbedrijf en betrokken bij alle aspecten van de teelt van champignons. Wij produceren compost, telen, oogsten en verpakken onze champignons, voordat ze rechtstreeks aan onze klanten geleverd worden. Dit geeft ons een volledig inzicht in de kwaliteit van onze champignons, van spore tot aan het schap in de supermarkt.

Compost

Stap 1

Er zijn veel processen bij betrokken, voordat onze champignons in de schappen van de supermarkt terecht komen. Wij geloven dat wat je erin stopt, er ook weer uit komt – dat de champignons die wij telen net zo goed zijn als de compost waarop ze groeien. Het maken van champignoncompost is een complex proces dat we al 30 jaar aan het perfectioneren zijn.

Telen & Oogsten

Stap 2

Alle champignons die je kent uit de supermarkt worden binnen gekweekt, het hele jaar door. Gedurende dit teeltproces, bootsen wij de omstandigheden van een typische herfstochtend na. Dit is de tijd van het jaar dat champignons in de natuur groeien.

Verpakking

Stap 3

Na de oogst worden de champignons voorbereid voor de verkoop aan onze klanten. Er zijn verschillende normen waaraan we tijdens het verpakkingsproces aan moeten voldoen om de kwaliteit van de champignons te kunnen garanderen. Als verticaal geïntegreerd bedrijf, kunnen onze systemen ieder bakje champignons terug traceren naar de kwekerij en degene die ze geplukt heeft.

Verkoop & Marketing

Stap 4

We leveren niet alleen verse kwaliteit champignons aan onze klanten. We leveren ook kwaliteit service. Onze verkoop- en marketing teams helpen onze klanten om hun categorie te beheren. We analyseren de verkoop en gebruiksgegevens om de lokale markt te begrijpen, de behoeften van de consument te analyseren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Onderzoek & Ontwikkeling

Stap 5

We kunnen altijd beter worden. Naast onderzoek naar de voedingswaarde van champignons en het verbeteren van de verpakking, zijn we ook op zoek naar manieren om elk aspect van onze productie cyclus te verbeteren. Door samen te werken met universiteiten en onderzoeksinstituten, hopen we een bijdrage te leveren aan de groei van de wereldmarkt, wat niet alleen ons, maar ook onze klanten vooruit kan helpen.