Champignon Pizza Naanbrood

Bij deze eenvoudige pizza snack, wordt mini naanbrood belegd met gebakken plakjes champignons en geraspte mozzarella en een paar minuten gebakken. Heerlijk!
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 1 el olijfolie of plantaardige olie
- 120g witte champignons of kastanjechampignons, in plakjes
- 4 lente-uitjes, fijngesneden
- 4 mini naanbroodjes
- 4 tl tomatenpuree
- 2 el gemengde gedroogde kruiden
- 80g geraspte mozzarella of cheddar kaas
- Basilicumblaadjes om te garneren (optioneel)
Methode
- Verwarm de oven voor op 200°C, heteluchtoven 180°C, gasstand 6.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en de lente-uitjes voor 3-4 minuten, tot ze zacht zijn.
- Leg de naanbroodjes op een bakplaat. Smeer 1tl tomatenpuree over ieder broodje en bestrooi met de gedroogde kruiden. Verdeel het champignonmengsel over de broodjes en bestrooi met de kaas.
- Bak voor 5-6 minuten. Garneer de pizza’s met basilicumblaadjes als je wilt.