Svitlana Kazhan

Svitlana Kazhan

Assistent Oogst Manager

Locatie

Campbellville, Canada

Wanneer ben je bij Monaghan Mushrooms begonnen?

Ik ben 8 jaar geleden begonnen bij Monaghan Mushrooms. Mijn eerste baan was in 2006 in Langford, Engeland.

Welke andere functies heb je bekleed bij Monaghan Mushrooms?

Van 2006 tot 2007 was ik harvester in Langford. Van 2010 – 2012 kreeg ik de mogelijkheid om naar Canada te verhuizen en daar te werken als harvester bij Essex Kent mushrooms. Na een paar jaar werd ik bevorderd tot Product Coordinator en in 2013 werd ik Harvesting Manager Assistant.

Wat vind je het leukst aan het werk bij Monaghan Mushrooms? 

Monaghan Mushrooms heeft me een kans gegeven die mijn leven veranderd heeft en een stabiele, langdurige carrière. 

Wat was je beste ervaring bij Monaghan Mushrooms? 

Van jongs af aan heb ik altijd andere landen willen bezoeken en de verschillende culturen willen ervaren. Dankzij Monaghan werk ik nu met 15 verschillende nationaliteiten.

Dit bedrijf gaf me de gelegenheid om vele interessante plekken te zien en ik heb in Canada een geweldige levenservaring opgedaan.

De mensen met wie ik werk hebben mijn visie en doelen in het leven veranderd. Zij geloven in mijn vermogen en geven mij de kans om dit te laten zien. Als je in een team werkt met slimme, intelligente, verantwoordelijke en diplomatieke mensen als James Prunty en George Graham, kun je veel leren.

Welk advies zou je willen geven aan mensen die erover nadenken om bij Monaghan Mushrooms te komen werken?

Kom bij Monaghan Mushrooms, dit bedrijf zal je een goede, interessante ervaring geven en de deur openen naar een beter leven.