Stas Godeliauskas

Stas Godeliauskas

Teamleider

Locatie

Tyholland, Co. Monaghan, Ierland

Wanneer ben je bij Monaghan Mushrooms begonnen?

Ik ben in 2005 begonnen bij Monaghan Mushrooms als General Operative.

Welke andere functies heb je bekleed bij Monaghan Mushrooms?

Na 12 maanden werd ik gepromoveerd tot Intake Supervisor in Tyholland  – waar ik in korte tijd een heel nieuw team moest samenstellen en een werkstructuur moest implementeren. Het was een hele goede ervaring voor me en ik heb veel geleerd in deze functie. Ik heb 3 jaar als Intake Supervisor gewerkt.

In 2009 solliciteerde ik met succes naar de functie van Duty Manager. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden waren onder andere  het leiding geven aan 34-65 mensen per dienst, waarvan er één rechtstreeks aan mij rapporteerde. In 2012 werd het team  geherstructureerd en solliciteerde ik naar de functie van Team Shift Running Manager. Ik heb op het moment 40 mensen die direct aan mij rapporteren, naast overige verantwoordelijkheden gedurende mijn dienst. Ik werk in een dienst, waarbij ik twee dagen vrij ben en vier nachten werk.  Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken tijdens de dag- en nachtdienst, reageer erop en neem beslissingen in een zeer kort tijdsbestek. Ik moet zeggen dat dit zwaar werk is, je moet al je energie en middelen gebruiken en je eigen zorgen even vergeten.   

Wat vind je leuk aan het werk bij Monaghan Mushrooms?

Af en toe moet ik naar andere locaties toe om nieuwe systemen te implementeren.
Dat is echt een uitdaging voor mij en verlangt goed teamwork van alle betrokken afdelingen, zoals dat gaat wanneer iets nieuws geïmplementeerd wordt –  want je kunt een heleboel problemen verwachten.  
Soms lijkt het onmogelijk, maar als je hard werkt en de koppen bij elkaar steekt kun je samen je doel bereiken en wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken.

Op deze reizen heb ik veel nieuwe, geweldige mensen ontmoet – elk van hen heeft een andere kijk op het leven, heeft zijn eigen geschiedenis en cultuur. Het is echt een fantastische tijd waarin je iets nieuws ontdekt bij elke stap.
Ik denk dat Monaghan Mushrooms een uitstekende plek is voor mensen die houden van kansen en die niet bang zijn voor uitdagingen. Iedereen binnen Monaghan Mushrooms krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien.

Wat is je beste ervaring bij Monaghan Mushrooms?

Dat is voor mij mijn eerste dag als manager. Ik dacht die dag dat de hele wereld naar me keek en ik was bang dat ik de verkeerde beslissingen zou nemen – ik zal deze dag nooit vergeten.

Een andere goede ervaring had ik een paar jaar geleden toen ik met één van mijn collega’s op reis moest om op één van onze locaties te werken. Op de terugweg, toen we bij de luchthaven aankwamen, bleken alle vluchten te zijn geannuleerd. We pleegden wat telefoontjes en werden geadviseerd terug te gaan naar de locatie waar we vandaan kwamen. Na  een paar uur gingen we opnieuw naar de luchthaven om te proberen de avondvlucht te halen, zonder succes. Alle vluchten waren nog steeds geannuleerd. We boekten onze tickets om naar de ochtendvlucht en verbleven in het hotel op de luchthaven. Mijn collega was jarig en we vierden zijn verjaardag op de luchthaven. Dit zal waarschijnlijk de enige verjaardag zijn die hij zijn leven lang zal blijven herinneren! 

Welk advies zou je willen geven aan mensen die erover denken om bij Monaghan Mushrooms te komen werken?

Als je houdt van werken in een team, vastberaden bent en zelfmotiverend,

Als je een harde werker bent die BERGEN kan verzetten,

Als je het niet erg vindt om elke dag iets mee te maken,

Kom dan bij Monaghan Mushrooms werken, als één van ONS !!!