Lukasz Jasinski

Lukasz Jasinski

Bedrijfsleider

Locatie

Hamweg en Haagweg (Monaghan Champignons, Nederland)

Wanneer ben je bij Monaghan Mushrooms begonnen?

Ik ben begonnen bij Monaghan Mushrooms in oktober 2004 in Belmullet, County Mayo, Ierland. Ik begon als harvester en werd al snel overgeplaatst naar het Operations team. Vervolgens werd ik supervisor op een andere locatie in County Mayo, in Claremorris.

Na het succesvol omgaan met een heleboel uitdagingen, kon ik aan het werk als Farm Manager op nog weer een andere locatie in County Mayo, in Belcarra. Ik bleef daar 3 jaar.  Toen verhuisde ik naar Noord-Ierland en werkte daar als Farm Manager voor Pleroma in County Tyrone. In 2012 werkte ik als Harvesting Manager in Thakeham in het VK, maar ben terug gegaan naar Pleroma. Nu werk ik in Nederland als Farm Manager voor twee locaties, de Hamweg en de Haagweg.

Welke andere functies heb je bij Monaghan Mushrooms bekleed?

Harvester, Collection, Operation worker, Maintenance, Harvesting Supervisor, Collection Supervisor, Forklift Instructor, Grower, Harvesting Manager.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Monaghan Mushrooms?

Het beste is de mogelijkheid om vooruitgang te boeken met je eigen carrière en ervaring op te doen op verschillende niveaus. Je hoeft je nooit te vervelen en er staan altijd uitdagingen voor je klaar om je vaardigheden uit te breiden en je kunt met recht zeggen dat de mogelijkheden oneindig zijn: the sky is the limit!  

Wat is je beste ervaring bij Monaghan Mushrooms?

De teelt was mijn favoriete baan die ik heb gehad gedurende mijn 11 jaar bij Monaghan Mushrooms. Het geeft enorme voldoening om de champignons te zien die je van nul af aan hebt geteeld, en de wetenschap dat je iets hebt gedaan dat de rest van je collega’s positief beïnvloed, is onbetaalbaar. 

Welk advies zou je willen geven aan mensen die erover denken om bij Monaghan Mushrooms te komen werken?

Hou je ogen open en blijf op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Als de verantwoordelijkheid en de uitdagingen je bang maken, zet die angst dan om in enthousiasme. Je hoeft niet altijd de beste te zijn, als je maar beter bent dan gisteren.