Gosia Gomolka

Gosia Gomolka

Pakhuis Manager

Locatie

Laichingen, Duitsland

Wanneer ben je bij Monaghan Mushrooms begonnen ?

17 april 2013

Welke andere functies heb je bekleed bij Monaghan Mushrooms?

Mijn carrière in de champignon industrie begon in 2001, als harvester. Al snel werd ik bevorderd tot Trainer voor de nieuwe mensen en vervolgens tot Supervisor. In 2006 werd ik gepromoveerd tot Administrator. Sinds April 2013 werk ik als Office Administrator in Laichingen voor de Monaghan Mushroom Group. Onlangs ben ik binnen Monaghan Mushrooms opnieuw gepromoveerd tot Pack House Manager.

Wat vind je het leukst aan het werk voor Monaghan Mushrooms?

Mij is wel eens verteld, dat als je eenmaal een paar maanden met champignons werkt, je voor altijd met champignons zult werken. De werknemers bij Monaghan zijn zeer goed opgeleid en als je hard werkt, kun je binnen het bedrijf groeien. Ik geniet ervan om elke dag naar het werk te gaan, omdat er een goed teamgevoel heerst binnen het bedrijf. Het is nooit saai bij Monaghan Mushrooms en je hebt elke dag iets anders om naar uit te kijken en je uit te dagen. De taken die je bij Monaghan Mushrooms moet uitvoeren zijn niet altijd makkelijk, maar ze zijn altijd de moeite waard. 

Wat is je leukste ervaring bij Monaghan Mushrooms?

Ik vind het moeilijk om deze vraag te beantwoorden, want elke dag is een nieuwe en  waardevolle ervaring. Ik weet zeker dat mijn bevordering tot Pack House Manager mijn beste ervaring tot nu toe is. Ik geniet van de nieuwe uitdaging die ik heb gekregen en ik ben ervan overtuigd dat ik het waar kan maken. 

Welk advies zou je willen geven aan mensen die erover denken om bij Monaghan Mushrooms te komen werken?

Als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een teamspeler bent en onder druk kunt presteren, dan ben je de juiste persoon voor de baan. Je kunt veel leren bij  Monaghan Mushrooms, ervaring opdoen en vriendschappen aangaan, zo lang je ervoor open staat.