Albena Dimitrova

Albena Dimitrova

Oogst Manager

Locatie

Whitley, Engeland

Wanneer ben je bij Monaghan Mushrooms begonnen?

Ik ben begonnen bij Monaghan Mushrooms in April 2009.

Welke andere functies heb je bekleed bij Monaghan Mushrooms?

Dat is een goeie vraag! Nu ik erover nadenk is mijn antwoord …… van alles en nog wat bij de Harvesting afdeling.

Ik begon als plukker in Fenton Barns, Schotland. Ik vond het leuk en kon niet meer stoppen. Na anderhalf jaar kreeg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen door een promotie tot Product Coordinator, waarbij 150 ton per week geproduceerd werd. Ik was erg enthousiast over deze functie en de dagen vlogen om. Voordat ik het wist was er alweer een jaar voorbij en werd ik gepromoveerd tot Harvesting Trainer, waarbij ik nauw samenwerkte met de afdeling Training and Development. Ik heb daar bijzondere mensen ontmoet, die mij geholpen hebben met de ontwikkeling van mijn persoonlijkheid, kwaliteit en inzet voor mijn werk. Mijn grootste uitdaging kwam toen ik werd gepromoveerd tot Harvesting Development Manager in Whitley. Dit was niet alleen een nieuwe functie, maar ook mijn nieuwe thuis. 

Wat vind je leuk aan het werk bij Monaghan Mushrooms? 

Het feit dat het bedrijf gelijke kansen biedt aan mensen van verschillend kaliber om hun persoonlijkheid en carrière te ontwikkelen. Het gaat niet om nationaliteit, geslacht, leeftijd of huidskleur, maar om de persoon en om persoonlijkheid. De betrokkenheid van medewerkers is spectaculair. Gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, evenals wetende dat elke inspanning wordt gewaardeerd door mijn manager, ben ik nog meer betrokken en erg blij met mijn baan.

Wat is je beste ervaring geweest bij Monaghan Mushrooms? 

Hmm…waar zal ik beginnen…. hier bij Monaghan zijn er dagelijks momenten die als  “beste ervaring” kunnen worden aangemerkt. Elke dag kan uitzonderlijk zijn.

Er is één dag die ik nooit zal vergeten, in Fenton Barns, Schotland.

Het was een koude dag, het leek wel een sprookje – alles was wit, want het had flink gesneeuwd.  De sneeuw lag verspreid over het hele bedrijf – looppaden, binnenplaatsen, kantoren en zelfs het pakhuis was onherkenbaar. Ondanks alle obstakels kwam ik goed aan bij de tunnel, die ik moest voorbereiden voor aanvang van de dienst. Ik was toen Harvesting Trainer. Toen ik de deur opende, wist ik niet wat ik zag. Wow! De vijf meter hoge tunnel was ingestort en bovenop de bovenste planken gevallen. Ik kon mijn ogen niet geloven. 

Welk advies zou je willen geven aan mensen die erover denken om bij Monaghan Mushrooms te komen werken?

Een waardevolle plek, niet alleen voor werk en inkomen, maar ook voor nieuwe vriendschappen en professionele/persoonlijke ontwikkeling. Als je gemotiveerd, ambitieus en betrokken bent dan is dit de juiste plek voor jou.

Dit ben ik binnen het bedrijf:

VERTROUW  de mensen waar ik voor werk;

ben TROTS op wat ik doe;

 GENIET van de mensen waarmee ik werk.