Oogst

We hebben momenteel vacatures voor champignonplukkers op veel van onze kwekerijen. Onze kwekerijen bevinden zich in het VK, Ierland, Canada, Duitsland en Nederland. 

Champignonplukkers zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om bij ons te komen werken. Er zijn mogelijkheden gedurende het hele jaar. Momenteel zoeken we mensen voor onze kwekerijen in Ierland, het VK, Duitsland, Nederland en Canada. 

Waarom bij ons werken?

Wij vinden de ontwikkeling van onze mensen belangrijk en bieden een veilige, vriendelijke werkomgeving en een zeer concurrerend loonpakket aan. Je krijgt van tevoren een rooster, zodat je precies weet welke dagen en uren je elke week werkt. 

Wij geloven in eerlijk werk

Ontwikkelingsmogelijkheden

Al onze plukkers krijgen de mogelijkheid om een twaalf-weken durend trainingsprogramma te volgen. Ze zijn er in allerlei talen – Engels, Pools, Russisch, Bulgaars, Lets en Litouws.

Bij een groeiend bedrijf als Monaghan Mushrooms zijn er vele mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. Er zijn altijd mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

 

Als u een baan wilt aanvragen, e-mail dan uw cv naar careers@monaghan-mushrooms.com

Lees hier wat enkele van onze huidige plukkers vertellen over het werk hier: