Carrières

Als je bij Monaghan Mushrooms komt werken, maak je deel uit van een wereldwijd toonaangevende, internationale onderneming met ongeveer 3.500 mensen in dienst. De passie en toewijding van onze mensen heeft bijgedragen aan onze constante groei en we zijn vastbesloten om het potentieel van onze mensen op alle niveaus binnen het bedrijf te blijven ontwikkelen. 

Onze locaties

Het hoofdkantoor bevindt zich in Tyholland, County Monaghan. Gelegen op het Ierse platteland, slechts 1.5 uur van de belangrijkste steden Belfast en Dublin. Wij hebben kwekerijen, pakhuizen, compost locaties en kantoren in Ierland, het VK, Nederland, Duitsland en Canada. 

Als een bedrijf dat voortdurend groeit, hebben we altijd behoefte aan geweldige mensen die voor ons kunnen werken. Er zijn mogelijkheden in overvloed. 

Wil je weten hoe je met ons mee kunt groeien? 

Oogst

Oogst

We hebben momenteel vacatures voor champignonplukkers op veel van onze kwekerijen. Onze kwekerijen bevinden zich in het VK, Ierland, Canada, Duitsland en Nederland. 

Operationeel werk

Operationeel werk

Als een mondiale, groeiende onderneming zijn onze operationele teams een integraal onderdeel van ons bedrijf, die ervoor zorgen dat we voldoen aan de eisen van de klant. 

Van de compostlocatie tot aan het pakstation volgen we gestroomlijnde en efficiënte processen om te zorgen dat de klanten de hoogste kwaliteit geleverd krijgen.

Je vindt een dynamische en boeiende loopbaan bij onze operationele teams, de functies zijn:

Professionele ondersteuning

Professionele ondersteuning

Monaghan Mushrooms is een innovatief bedrijf en een geweldige plek om te werken. We breiden voortdurend uit en er zijn tal van mogelijkheden voor de juiste mensen om samen met ons te groeien.